20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMai mulţi fotbalişti coreeni au fost suspendaţi de la naţională după ce s-au îmbătat

Mai mulţi fotbalişti coreeni au fost suspendaţi de la naţională după ce s-au îmbătat

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a Coreei de Sud, Lee Woon-jae, şi alţi trei colegi din prima reprezentativă au fost suspendaţi pentru un an după ce au recunoscut că s-au îmbătat într-o noapte în timpul Cupei Asiei care a avut loc la Jakarta.
Portarul Lee, atacantul lui Middlesbrough Lee Dong-guk, Kim Sang-sik şi Woo Sung-yong au plecat din cantonamentul echipei după ce Coreea a pierdut cu scorul de 1-2 meciul cu Bahrain, desfăşurat la 15 iulie.
Federaţia Coreeană de Fotbal (KFA) a precizat că respectiva întâmplare a afectat reputaţia fotbalului din această ţară. "Este dezamăgitor, pentru că acest tip de comportament a fost creat de căpitanul echipei. Ca membru al consiliului KFA, regret că trebuie să anunţ că au fost suspendaţi", a declarat vineri şeful comitetului tehnic al federaţiei, Lee Kap-jin.
Căpitanul Lee trebuie să efectueze şi 80 de ore de muncă în folosul comunităţii, iar ceilalalţi fotbalişti vor lucra câte 40 de ore fiecare. Lee a declarat după ce a fost suspendat că a vrut doar să le crească moralul colegilor săi după înfrângerea suferită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS