15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Valderrama a fost sancţionat după ce a ironizat un arbitru

Fotbal: Valderrama a fost sancţionat după ce a ironizat un arbitru

Fosta glorie a fotbalului columbian, Carlos Valderrama, a fost suspendat după ce l-a ironizat pe arbitrul meciului dintre echipa unde este antrenor secund, Atletico Junior, şi America de Cali, pierdută cu 1-3.
Fostul mijlocaş columbian a fost supărat după ce adversarii au primit un penalty cu puţin timp înainte de pauză. Valderrama a scos din buzunar o bancnotă şi a început să o fluture către arbitrul Oscar Ruiz, sugerând că acesta a fost plătit de adversari pentru a nu arbitra corect. Iniţial, oficialul nu l-a observat pe Valderrama, dar apoi l-a trimis în tribune pe fostul jucător.
El a rămas în preajma băncilor de rezervă, iar la pauză l-a abordat pe arbitru şi a gesticulat nervos către el. "Valderrama a fost implicat într-un spectacol trist", a scris, joi, cotidianului El Tiempo în ediţia online.
Repriza a doua a meciului a fost întreruptă pentru 10 minute, după ce au avut loc confruntări violente între fanii lui Atletico şi poliţie. Arbitrul a decis oprirea meciului cu un minut înainte de finalul regulamentar, după ce un jucător de la America de Cali a fost lovit de o petardă în timp ce încerca să execute un corner.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS