20.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Lăcătuş va avea un salariu de 200.000 de euro la Steaua

Fotbal: Lăcătuş va avea un salariu de 200.000 de euro la Steaua

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că noul antrenor al echipei, Marius Lăcătuş, va avea un salariu de 200.000 de euro, precum şi o primă de aceeaşi valoare în cazul câştigării campionatului.
"Lăcătuş va avea salariu de 200.000 de euro şi va primi încă 200.000 de euro în cazul în care vom câştiga campionatul. Adrian Ilie şi Argăseală mi-au spus că jucătorii au fost încântaţi când au aflat că Lăcătuş le va fi antrenor", a declarat Becali.
Patronul din Ghencea a mărturisit şi care a fost momentul în care a decis să îl aducă pe Lăcătuş antrenor la Steaua. "Mi-a plăcut declaraţia lui când, după ce am pierdut la Sevilla, a spus că mai sunt trei meciuri şi Steaua are şanse să se califice în optimile Ligii Campionilor şi atunci am decis să-l aduc la Steaua", a povestit Becali.
Marius Lăcătuş este noul antrenor al echipei Steaua, în locul lui Massiomo Pedrazzini, calitate în care va fi prezentat oficial luni, a anunţat duminică, printr-un comunicat, site-ul oficial al echipei din Ghencea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS