19.4 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDobrin avea metastaze generalizate pulmonare, hepatice, cerebrale şi lombare

Dobrin avea metastaze generalizate pulmonare, hepatice, cerebrale şi lombare

Medicul Constantin Păun, şeful secţiei de terapie intensivă de la Spitalul de Urgenţă din Piteşti, care l-a tratat pe Nicolae Dobrin în ultimele zile a declarat că acesta avea metastaze generalizate pulmonare, hepatice, cerebrale şi lombare, informează NewsIn.
"A fost o dezinformare totală faptul că s-a spus ca este bine. A fost operat în urmă cu mai multe luni de cancer la plămâni. Boala se afla în ultimul stadiu. Avea cancer cu metastaze generalizate pulmonare, hepatice, cerebrale şi lombare. Dupa o scurtă şi grea suferinţă a decedat în această dimineaţă", a declarat medicul la o oră după deces.
La o ora după decesul soţului ei, Gica Dobrin a ieşit pe uşa Reanimării sprijinită de sora ei şi de nepoată. Soţia Gâscanului avea ochii umflaţi de plâns şi abia putea să meargă. A spus doar atât:" Ce vreţi dragii mei. E o durere…Nu am ce să vă spun acuma". Citeva cadre medicale ne-au confirmat faptul ca doamna Gica Dobrin a leşinat de durere şi i s-au administrat câteva calmante ca sa reziste şocului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII