11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Vindeau ilegal băuturi alcoolice

Craiova: Vindeau ilegal băuturi alcoolice

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj au surprins ieri, în jurul orei 14.00, în urma unei sesizări telefonice, două persoane care comercializau ilegal băuturi alcoolice dintr-un autoturism marca Dacia Papuc.
Echipajul s-a deplasat în cartierul Lăpuş, în spatele unui bloc, unde cei în cauză au început să manifeste un comportament suspect la apariţia organelor de ordine şi au încercat să plece pentru a se sustrage controlului.
Jandarmii au intervenit şi au procedat la oprirea, legitimarea şi identificarea persoanelor în cauză, constatând că se numesc P. Nicolae, de 64 de ani, şi fiul său P. Doru, de 40 de ani, din Craiova.
Au fost solicitate documentele de provenienţă ale mărfii care se afla la vedere şi se observa că o parte dintre sticle nu aveau aplicate banderolele (timbre) de marcaj fiscal, iar persoanele în cauză au recunoscut că nu posedau acte de provenienţă şi marfa au cumpărat-o cu scopul de a o revinde.
S-a constatat că cei în cauză, aveau asupra lor cantitatea de aproximativ 1100 litri băuturi spirtoase în valoare de 6000 de lei.
Jandarmii au aplicat sancţiuni contravenţionale conform art. 1 lit. a din Legea 12 / 1990, iar marfa a fost confiscată şi urmează a fi predată pentru valorificare la D.G.F.P. Dolj – Biroul Valorificări Bunuri Confiscate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS