34.4 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMunicipiul Petroşani, şantier în lucru

Municipiul Petroşani, şantier în lucru

Municipalitatea din Petroşani a demarat un amplu proiect de schimbare a imaginii localităţii ce include amenajarea a sute de parcări, zone pietonale şi parcuri.

Investiţia totală se ridică la câteva milioane de lei, iar, odată finalizate, autorităţile susţin că aspectul oraşului va fi schimbat în totalitate. Dar cel mai important obiectiv este proiectul „Centrul Civic“, care acum se află în faza de evaluare a ofertelor. Proiectul va transforma în totalitate actualul centru al municipiului Petroşani. Investiţia municipalităţii depăşeşte trei milioane de lei, iar proiectul prevede modernizarea zonei pietonale cu pavaj special din piatră, construirea unor zone de agrement şi amenajarea a trei parcări.

Pe lângă proiectele municipalităţii, în oraş au demarat şi câteva investiţii private de anvergură destinate creşterii nivelului de trai al locuitorilor din zonă, cel mai mare fiind „Jiul Shopping Center“, proiect ce depăşeşte două milioane de euro şi include amenajarea unui complex de magazine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS