15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateStart la semnăturile pentru Corniţoiu

Start la semnăturile pentru Corniţoiu

Pelediştii craioveni primesc, începând de vineri, semnături pentru salvarea Parcului Corniţoiu. Dan Cherciu, preşedintele PLD Craiova, a declarat că toţi cei care doresc să sprijine prin semnătură campania pentru împiedicarea distrugerii parcului a cărui destinaţie a fost schimbată recent de consilierii locali în zonă de construcţii pot veni la sediul partidului din strada Vasile Conta.

Potrivit preşedintelui PLD Craiova, semnăturile vor fi apoi folosite în instanţa de contencios administrativ pentru atacarea hotărârii de consiliu prin care Parcul Corniţoiu a fost transformat în zonă de construcţii. Liberal-democraţii sunt de părere că aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru zona Corniţoiu chiar înainte ca guvernul să dea ordonanţa care interzice schimbarea destinaţiei spaţiilor verzi nu este întâmplătoare.

„Cred că se ştia de această ordonanţă şi cei care au interese în zonă nu numai că au cunoscut iminenţa hotărârii, dar au şi grăbit un pic lucrurile. Câteodată, consiliul local găseşte nenumărate resurse“, a spus preşedintele PLD Dolj, Horaţiu Buzatu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII