15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiga I: Etapa 11: Poli Ştiinţa Timişoara-Oţelul Galaţi 4-1

Liga I: Etapa 11: Poli Ştiinţa Timişoara-Oţelul Galaţi 4-1

Poli Timişoara a câştigat în această seară pe teren propriu partida cu Oţelul Galaţi, scor 4-1, şi a devenit liderul Ligii I până la ora meciului dintre primele două clasate, CFR Cluj şi Unirea Urziceni, informează NewsIn.
0-1, min 35: Gabriel Paraschiv a pătruns în careul Timişoarei, i-a pasat lui Daniel Stan şi acesta l-a învins pe Marius Popa cu un şut din trei metri.

1-1, min 39: Sergiu Costin i-a pasat de la 60 de metri propriului portar, Borş, acesta a încercat să preia, dar mingea i-a trecut pe sub picior şi s-a oprit în poartă.

2-1, min 41: Artiom Karamian a centrat în careu şi McKain, nemarcat, a înscris cu o lovitură de cap.

3-1, min 60: Artiom Karamian a fost lansat în careu de Abiodun şi a reuşit să mărească diferenţa cu un şut în stânga lui Gribauskas.

4-1, min 70: Armeanul Karamian a înscris golul meciului. Acesta a executat foarte bine un corner, Gribauskas a ieşit hazardat pe linia de şase metri, iar mingea a intrat direct în poartă, fără să mai fie atinsă de vreun jucător de câmp.

Oţelul a fost însoţită la Timişoara de 15 fani, care şi-au încurajat echipa până la finalul reprizei, după care au protestat împotriva jocului prestat de echipa favorită.
Antrenorul echipei oaspete, Petre Grigoraş, s-a închinat atunci când Sergiu Costin a marcat în propria poartă, în timp ce banca Timişoarei a fost luată prin surprindere, bucurându-se cu întârziere de acest gol.
Introdus la pauză în locul lui Borş, Paulius Gribauskas a revenit în porta Oţelului după mai bine de două luni. Ultima oară când lituanianul a fost utilizat de Grigoraş a avut loc pe 17 august, în timpul meciului cu Rapid, scor 2-3. Imediat după acel meci, acesta a fost exclus din lot şi trimis să se pregătească alături de echipa a doua a clubului gălăţean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS