18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateRemedia Deva şi-a majoreză capitalul social

Remedia Deva şi-a majoreză capitalul social

Acţionarii companiei Farmaceutica Remedia Deva au aprobat ieri majorarea capitalului social cu 9,55 milioane lei, ceea ce reprezintă o creştere de aproape 10 la sută. Astfel, capitalul social de care dispune compania de medicamente se ridică la 10,6 milioane lei şi s-a realizat prin emiterea de acţiuni nominative, în schimbul a noi aporturi în numerar.
Fiecare acţionar are dreptul să subscrie nouă acţiuni noi pentru fiecare acţiune deţinută şi îşi poate exercita dreptul de preferinţă în termen de o lună de la data publicării hotărârii de majorare a capitalului în Monitorul Oficial.
Acţiunile rămase nesubscrise de către acţionari prin exercitarea dreptului de preferinţă vor fi oferite spre subscriere publicului investitor, cu o primă de emisiune între 0,5 lei si de un leu, se mai spune în raportul firmei.
Remedia Deva are ca activităţi principale distribuţia şi comercializarea medicamentelor, compania deţinând o reţea de 42 de farmacii şi şapte depozite. Aria de acoperire a companiei în distribuţia de medicamente sunt judeţele Hunedoara, Alba, Mureş, Sibiu, Cluj şi Harghita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS