13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrupa Compact şi-a lansat site oficial

Trupa Compact şi-a lansat site oficial

De curând , la adresa www.compact.com.ro s-a lansat versiunea oficială a site-ului trupei Compact. Pe lângă istoricul trupei, fanii pot găsi de acum, informaţii actualizate despre activitatea formaţiei, oraşele în care va concerta în perioada următoare şi de asemenea pot viziona direct pe site videoclipurile trupei sau galeria foto.
Cu un design modern, site-ul www.compact.com.ro a fost conceput într-un mod care să ofere vizitatorilor, informaţii cât mai complexe şi diverse, atent structurate pentru o navigare cât mai lejeră.
Site-ul conţine şi o secţiune "forum", unde membrii trupei intră în mod regulat şi răspund personal întrebărilor venite din partea fanilor.
"Lumea este într-o continuă evoluţie, iar noi trebuie să ne adaptăm, să ne mişcăm în ritm cu ea, să evoluăm permanent pentru a ţine pasul. Acesta este unul dintre secretele longevităţii trupei Compact ", a declarat Paul Ciuci. "Pentru 2007, internetul este cea mai bună formă de comunicare şi este modul în care putem avea oricând fanii aproape de noi", a mai spus liderul trupei Compact.
Lansarea site-ului oficial al trupei vine cu doar câteva săptămâni înainte de lansarea noului album – "Compact Live"-  ce va avea loc la începutul lunii noiembrie, sub egida casei de discuri RBA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS