14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Presa olandeză scrie că naţionala lui Van Basten a evoluat slab, dar se va califica

Fotbal: Presa olandeză scrie că naţionala lui Van Basten a evoluat slab, dar se va califica

Presa olandeză de joi scrie că echipa naţională de fotbal a Olandei nu trece prin cea mai bună formă, dar are şanse mari să se califice la turneul final al Campiontului European din 2008, chiar dacă va termina pe locul secund în Grupa G, informează Telesport.nl.
"Jocul slab al naţionalei este criticat de toată lumea, dar prin victoria de miercuri seară cu Slovenia, scor 2-0, prima reprezentativă se poate gândi la calificarea la turneul final, deşi pregătirea făcută de Marco van Basten nu este cea mai bună. El a spus că vrea ca echipa să joace mai bine, lucru cerut şi de public, dar naţionala prestează un fotbal modest, însă calificarea este mai importantă", a scris sursa citată.
Publicaţia "de Volkskrant" scrie că naţionala Olandei a încercat să atace mai mult în partida de miercuri seară, dar jocul prestat a fost unul haotic şi că echipa s-a mulţumit cu minimum. "Echipa a câştigat nu foarte uşor meciul cu Slovenia şi are avantaj în faţa naţionalei Bulgariei, iar o victorie îi va asigura calificarea. Punctul forte al echipei nu este ofensiva, mai ales în faţa unor echipe puternice, iar Olanda a pierdut duelul cu România. Să sperăm că la turneul final din Elveţia şi Austria, echipa să fie total diferită faţă de cum este în prezent", mai notează cotidianul.
"Olanda a început jocul cu Slovenia la fel de bine ca pe cel cu România, dar de data aceasta a reuşit să obţină cele trei puncte, care vor conta foarte mult. Selecţionerul a schimbat şi el tactica, chiar şi în timpul meciului, şi echipa a evoluat mai bine în faza defensivă", scrie cotidianul Algemeen Dagblad.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS