23.2 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePortarul craiovean Bornescu, suspendat 6 etape de FRF

Portarul craiovean Bornescu, suspendat 6 etape de FRF

Portarul Universităţii Craiova, Mircea Bornescu, a fost suspendat astăzi pentru şase etape şi amendat cu 3.000 de lei, după ce, în meciul cu Gloria Bistriţa din etapa a 10-a, l-a accidentat grav pe Cristian Coroian, rupându-i trei coaste. Mai mult, Comisia de Disciplină l-a obligat pe Bornescu să îi plătească lui Coroian cheltuielile de spitalizare.
În partida Gloria Bistriţa-Universitatea Craiova, scor 0-1, din etapa a 10-a a Ligii I, Mircea Bornescu i-a rupt trei coaste atacantului Cristian Coroian în urma unei faze în care nu a fost sancţionat nici măcar cu cartonaş galben. Coroian a necesitat internare şi se estimează că va reveni pe teren peste o jumătate de an.
Portarul Universităţii Craiova, Mircea Bornescu, a declarat pentru NewsIn că decizia suspendării sale de către Comisia de Disciplină pentru şase etape i se pare aberantă şi se consideră nevinovat.
"A fost un accident, nu înţeleg de ce s-a ajuns la o asemenea pedeapsă. E o decizie absurdă, atâta timp cât în timpul partidei, în faza respectivă, nu am fost sancţionat nici măcar cu cartonaş galben. Eu mă consider nevinovat, am vorbit şi cu Coroian şi i-am cerut scuze, a fost un accident care se poate întâmpla în timpul unui meci de fotbal", a declarat Bornescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU