19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrins în flagrant în timp ce dădea mită

Prins în flagrant în timp ce dădea mită

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Călăraşi au prins în flagrant un cetăţean care a încercat să  ofere 200 RON unui agent de politie pentru a nu-i reţine permisul de conducere.
În data de 10.10.2007, la D.G.A. – Călăraşi a fost înregistrat denunţul unui agent de politie din cadrul  Poliţiei Municipiului Olteniţa care a sesizat faptul ca un cetăţean din aceeaşi localitate i-a oferit  o suma de bani  pentru a nu-i reţine permisul de conducere .
În fapt, în data de 10 .10.2007 2007, A. Dumitru a fost oprit în trafic de poliţist care a constatat că cel în cauză efectuase o depăşire neregulamentară. Ca urmare a acestui fapt,  A. Dumitru  a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Olteniţa,  unde i s-au întocmit documentele de constatare a contravenţiei.
Procurorul a dispus începerea urmăririi penale faţă de A. Dumitru pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, fapta prev. şi ped. de art. 255 din C.P. rap la art. 6¹ din legea 78/2000. De asemenea, faţă de cel în cauză a fost dispusă şi luarea măsurii obligării de a nu părăsi ţara pe o perioada de 30 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS