22.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: "Impresie" a fost arestat după ce s-a făcut uz de armă

Craiova: „Impresie” a fost arestat după ce s-a făcut uz de armă

Andrei Alin Nicolae, de 20 de ani, din Craiova, cunoscut sub numele de "Impresie", a fost arestat în noaptea de luni spre marţi de poliţiştii craioveni, după ce în luna august a fost dat în urmărire generală. Tânărul a fost implicat, alături de alţi prieteni,  în scandalul petrecut pe 20 august la Institutul de Medicină Legală (IML) Craiova. Acesta a agresat un tânăr venit pentru a-şi scoate un certificat medico-legal.
Comisarul-şef Georgel Enescu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, a declarat că Andrei Alin Nicolae mai scăpase de un filtru de circulaţie în urmă cu câteva zile, fiind arestat în timp ce ieşea din scara unui bloc, însoţit de trei prieteni.
"Exista un mandat de arestare emis în lipsă pe numele lui şi poliţia îl fila de mult timp. Cu toate acestea, el a reuşit să se ascundă. La arestarea acestuia s-a făcut uz de armă deoarece tânărul nu a reacţionat la primele somaţii. S-a tras numai în plan vertical", a declarat Enescu. Pe numele celor trei prieteni ai lui „Impresie“ au fost deschise dosare de cercetare pentru comiterea infracţiunii de favorizare a infractorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII