14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - preliminarii CE 2008: Zenga crede că Piţurcă le-a imprimat jucătorilor o mentalitate de învingători"

Fotbal – preliminarii CE 2008: Zenga crede că Piţurcă le-a imprimat jucătorilor o mentalitate de învingători”

Antrenorul formaţiei Dinamo, Walter Zenga, a declarat că selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, le-a imprimat tricolorilor o mentalitate de învingători şi de aceea au reuşit să câştige partida cu Olanda.

"România a jucat inteligent, cu gândul la calificare, şi de aceea a câştigat. Piţurcă a făcut un lucru extraordinar. Le-a imprimat jucătorilor o mentalitate de învingători şi nu văd cum naţionala mai poate pierde calificare la EURO 2008", a spus Zenga, la finalul partidei amicale pe care echipa sa a câştigat-o, duminică, în faţa celor de la AFC Clinceni.
România a reuşit să învingă Olanda în derby-ul Grupei G de calificare la Campionatul European din 2008, scor 1-0, printr-un gol marcat de Dorin Goian, în minutul 71, obţinând astfel prima victorie în faţa olandezilor într-un meci direct.
Italianul a mai afirmat că partida cu AFC Clinceni, câştigată de Dinamo cu 3-1, nu a însemnat pentru el decât un simplu antrenament şi că importante sunt jocurile din campionat. "Am făcut un simplu antrenament şi nimic mai mult. Nu am avut nimic de remarcat. Pentru Dinamo urmează meciuri grele, cu Pandurii şi Farul", a mai spus tehnicianul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS