14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Florentin Petre a fost convocat la echipa naţională pentru meciul cu Luxemburg

Fotbal – Florentin Petre a fost convocat la echipa naţională pentru meciul cu Luxemburg

Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, l-a convocat, duminică, în regim de urgenţă, pe mijlocaşul echipei ŢSKA Sofia, Florentin Petre, pentru meciul cu Luxemburg, informează FRF.
Convocarea lui Florentin Petre a survenit ca urmare a faptului că trei dintre jucătorii care au evoluat sâmbătă în partida contra Olandei, Mutu, Nicoliţă şi Codrea, vor lipsi în Luxemburg din cauza cartonaşelor galbene acumulate în actualele preliminarii.
Mijlocaşul Florentin Petre (31 de ani) va sosi în cantonamentul de la Constanţa, de la Sofia, în cursul dimineţii de luni.
Astfel, deplasarea delegaţia României în Luxemburg va fi efectuată de 20 de jucători, decolarea fiind prevăzută pentru luni după-amiază, de la ora 17:00, de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, după ce dimineaţa va avea loc un antrenament închis pe stadionul Farul.
A doua zi, de la ora 11:00 (12:00 ora României), pe stadionul Josy Barthel, se va desfăşura antrenamentul oficial, ultimele 15 minute ale acestuia fiind deschise presei.
Partida Luxemburg-România se va disputa miercuri, de la ora 21:15, şi va fi transmisă în direct pe TVR 1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS