15.6 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlături de colegii aflaţi la nevoie

Alături de colegii aflaţi la nevoie

În urma inundaţiilor care au lovit judeţul Galaţi, în municipiul Tecuci au fost distruse peste 1418 case şi anexe gospodăreşti, 16 dintre aceste imobile aparţinând unor ofiţeri şi subofiţeri jandarmi.
În momentul în care le-au fost distruse casele, jandarmii se aflau în misiune la Brăhăşeşti, unde salvau bunurile şi persoanele afectate de inundaţii.
În spiritul camaraderiei şi umanismului care îi caracterizează pe „Oamenii de Arme”, la apelul Inspectorului General al Jandarmeriei, s-a strâns suma de 633.140, 79 lei, bani care au fost donaţi colegilor aflaţi la nevoie
De asemenea, acestora le-au fost oferite seturi de seturi de aparatură electrocasnică (frigider, aragaz, maşină de spălat, televizor etc.) în valoare de 23.895 lei.
Un caz deosebit este cel al doamnei Mihăila Măndiţa. Acesta este văduvă a unui veteran de război jandarm, locuieşte în Tecuci, nu are rude apropriate, iar inundaţiile au lăsat-o fără  toată agoniseala de-o viaţă. Impresionaţi de situaţia ei, jandarmii au decis ca din suma strânsă pentru colegi, 26.750 lei să-i fie oferiţi doamnei Mihăilă Măndiţa, care, la  82 de ani, are o pensie de 180 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS