17 C
Craiova
vineri, 14 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNu se mai primesc proiecte de dezvoltare

Nu se mai primesc proiecte de dezvoltare

Reprezentanţii Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) intenţionează să primească proiectele de dezvoltare rurală doar după aprobarea, de către Comisia Europeană, a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), cel mai probabil, la începutul anului viitor.

„Este riscant să primim proiecte, în contexul în care măsurile din PNDR se negociază încă la Bruxelles. Pentru a elimina acest risc, de a primi proiecte pe măsuri care teoretic pot suferi modificări, există varianta de a aştepta aprobarea. Despre această alternativă am discutat şi cu fostul ministru, ajungând la concluzia că putem primi doar propuneri de proiecte. Asta înseamnă că beneficiarul poate veni să completeze un formular şi să prezinte un rezumat al proiectului pe care intenţionează să îl realizeze“, a declarat vineri directorul general pentru dezvoltare rurală din MADR, Viviana Vasile.

Aceasta a precizat că vor urma discuţii cu noul ministru al agriculturii, astfel încât să se decidă dacă se pot sau nu primi proiecte înainte de aprobarea PNDR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS