19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTârg de securitate la Deva

Târg de securitate la Deva

Cel mai bun prieten al omului, câinele, a demonstrat ieri,în cadrul „Târgului de securitate”,că poate prinde orice infractor care atentează la viaţa şi securitatea aceastuia.

Manifestarea a avut loc ieri, pe terasa Casei de Cultură «Drăgan Munteanu» din Deva cu ocazia «Săptămânii luptei şi prevenirii criminalităţii, târg ce se va desfăşura până la 12 octombrie. „Tema târgului este susţinută de firme ce au domeniul de activitate servicii de pază şi protecţie, transport valori, comercializarea, montarea şi gestionarea sistemelor de siguranţă, surpraveghere şi monitorizarea anumitor obiective, intervenţie rapidă şi situaţii de urgenţă »,declară Alin Nut, unuldintre organizatorii manifestării.
Câinii care au făcut demonstraţia sunt antrenaţi la Bucureşti, la un club de specialitate şi fac parte din „Unitatea canină” a Diviziei de Securitate. BGS. «Ne ocupăm de orice fel de activităţi în care este nevoie desiguranţa cetăţeanului. Câinii sunt animalele care ne ajută în munca pe care o desfăşurăm. Ei sunt antenaţi acum la Bucureşti, dar, în curând vom avea  o unitate de dresaj şi la Deva »,declară Ştefan Bejat, administrator al firmei depază şi securitate care a organizat demonstraţia de dresaj canin.
Demonstraţia dedresaj a fost gustată de deveni care s-au strâns în număr foarte mare pentru a admira tehnicile de dresaj ale specialiştilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS