14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate"Noaptea Albă" - Chipul unei Generaţii

„Noaptea Albă” – Chipul unei Generaţii

A treia ediţie a "Nopţii Albe" a tineretului va fi organizată în perioada 26- 27 obtombrie de Autoritatea Naţională pentru Tineret. Ea se va desfăşura simultan în 18 municipii din ţară printre care şi Deva.                        

Noua ediţie a "Nopţii Albe" propune tinerilor concursul "Chipul unei Generaţii". "Tinerii vor face cât mai multe fotografii, apoi ele vor fi postate  pe forumul Autorităţii Naţionale pentru Tineret, respectiv www.e-tineret. ro/forum. Fiecare poză trimisă va face parte dintr-o poză mult mai mare care va purta numele sau va reprezenta oraşul nostru, Deva. Cu cât se vor trimite mai multe poze cu atât poza oraşului nostru va avea mai multe şanse de câştig", declară Lorincz Szell, directorul Direcţiei Judeţene de Tineret Hunedoara.
La finalul evenimentului se va organiza un clasament al oraşelor participante cu poza mare alcătuită din toate pozele trimise de hunedoreni, cea mai mare poză (numărul cel mai mare de fotografii încărcate pe forum) va primi un premiu special. În fiecare oraş participant vor exista ecrane pe care vor rula toate pozele trimise de tineri. Ele vor putea fi recunoscute de toţi cei care vor participa în noaptea de 26 spre 27 octombrie la Noaptea Albă a generaţiei actuale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS