20.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat circula prin Arad cu o maşină radiată în Italia şi cu numere de înmatriculate furate

Un bărbat circula prin Arad cu o maşină radiată în Italia şi cu numere de înmatriculate furate

Poliţiştii de frontieră au depistat, pe raza municipiului Arad, un autoturism marca „Opel Astra”, radiat în evidenţele poliţiei italiene şi cu numere de înmatriculare ce aparţin unui autoturism furat.
În data de 01.10.2007, în urma unei acţiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul I.J.P.F. Arad au oprit în trafic, pe raza municipiului Arad, un autoturism marca „Opel Astra”, cu numere de înmatriculare italiene. Maşina era condusă de cetăţeanul român, Cornel S., în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza judeţului Arad.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autovehiculul fusese radiat din circulaţie la începutul anului 2006. Continuând cercetările, lucrătorii noştri au constatat că numerele de înmatriculare figurează furate din Italia, în anul 2004, şi aparţin unui autoturism marca „Chrysler”, iar certificatul de înmatriculare este, de asemenea, furat.
În continuare se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care autovehiculul a fost furat, precum şi pentru descoperirea tuturor persoanelor implicate.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit arădeanului actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, punere în circulaţie şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare, la finalizarea cercetărilor urmând să fie prezentat procurorilor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.                     

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS