28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateReal Madrid vrea să deschidă o academie de fotbal în Bali

Real Madrid vrea să deschidă o academie de fotbal în Bali

Echipa campioană a Spaniei, Real Madrid, intenţionează să deschidă o academie de fotbal în insula indoneziană Bali în 2008, a anunţat, miercuri, unul dintre directorii grupării, informează Reuters.
Antrenori din Primera Division vor pregăti începând din vara anului următor grupe de copii cu vârste cuprinse între 9 şi 18 ani, într-o bază de pregătire care va fi construită în zona numită Canggu a insulei indoneziene, a anunţat directorul academiei, Carmen Yahya.
"Înţelegerea a fost semnată în luna iunie, iar acum realizăm planurile pentru academie, prima dată în Bali, apoi sperăm că vom înfiinţa una şi în Jakarta, până în 2009", a explicat Yahy, care este medic specialist în pregătirea fizică.
Studenţii de la academia de fotbal a lui Real Madrid vor plăti aproximativ 20.000 de dolari pentru zece luni de pregătire intensivă, iar cei mai buni jucători vor avea şansa de a se pregăti la Madrid, alături de alţi fotbalişti ai clubului.
Oficialii formaţiei madrilene au declarat că va fi prima şcoală de fotbal de acest fel şi că se aşteaptă să producă fotbalişti importanţi din Indonezia şi din zonă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS