28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMăsuri de ordine la meciul dintre FC Rapid şi FC Nurnberg

Măsuri de ordine la meciul dintre FC Rapid şi FC Nurnberg

Joi, începând cu ora 17.00, pe Stadionul “Giuleşti” se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele F.C. RAPID Bucureşti şi F.C. NURNBERG,  din cadrul  Cupei UEFA.
Măsurile de ordine publică vor fi asigurate de peste 300 de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, care vor asigura condiţiile optime de securitate a tuturor participanţilor la această manifestare sportivă. Totodată, jandarmii vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional, intervenind prompt, în cazul tulburării ordinii publice.
Jandarmeria Bucureşti le cere spectatorilor prezenţi mâine, pe stadionul “Giuleşti”, să participe la spectacolul sportiv, însă să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Pe traseele de afluire/defluire, cât şi în zonele adiacente stadionului, efectivele Jandarmeriei Bucureşti, vor fi sprijinite de echipaje ale poliţiei şi agenţi comunitari.
1. Suporterii echipei F.C. Rapid  vor fi dispuşi  în Tribuna 0, Tribuna a II-a şi  Peluza a II – a;
2.Suporterii clubului F.C. Nurenberg, vor fi dispuşi la Tribuna I-A şi Tribuna I-B.
3.Interzicerea comercializării băutorilor alcoolice se va face începând cu ora 10.00
4. Accesul publicului în stadion se va face începând cu ora 14.00, pe bază de bilete, acreditări de presă şi invitaţii, emise de F.C. RAPID;
Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă. Conform legii este interzis afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.
Conform legii spectatorului îi este interzis: să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să sară gardul care delimitează spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să intre pe spaţiul de joc sau să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS