32.3 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFetita inecata la periferia Craiovei

Fetita inecata la periferia Craiovei

O fetita de doi ani din Craiova a murit ieri, dupa ce a fost lasata nesupravegheata de parinti si a cazut intr-o groapa adânca, plina cu apa.


O fetita de numai doi ani si trei luni, din Craiova, s-a inecat ieri, in jurul orei 13.00, dupa ce a cazut intr-o groapa plina cu apa din curtea locuintei. Tregedia s-a petrecut intr-o zona de la periferia Craiovei, in apropierea Triajului Craiovita Noua, in curtea unei case modeste, construite fara autorizatie. Pâna nu demult, acea zona era cunoscuta ca „Valea Sarpelui“. Politistii Sectiei 5 Politie Craiova au fost sesizati de Marcel Popa, de 36 de ani, ca fetita familiei Ciuica a fost gasita inecata intr-o groapa. La fata locului s-a deplasat o echipa de politisti care au stabilit, dupa primele cercetari, ca moartea copilului s-a datorat lipsei de supraveghere din partea parintilor. Medicii de pe ambulanta care s-au deplasat la fata locului nu au mai putut face nimic si au constatat decesul. „Am gasit copilul in moarte cerebrala, cu tensiune si puls zero. Moartea a survenit prin inecare“, a declarat medicul de pe ambulanta Margarit Zidaru.


Familia „indurerata“ se plângea ca nu are curent


Conform primelor verificari ale politistilor, in momentul accidentului fetita era acasa numai cu bunica, iar in timp ce aceasta framânta pâine in casa, copilul a iesit in curte. La un moment dat, bunica a observat lipsa fetitei si a inceput sa o caute. Dupa ce a fost cautata peste tot, ea a fost gasita intr-o groapa plina cu apa de ploaie, de circa doi metri diametru si doi metri adâncime, aflata in apropierea locuintei. La vederea ziaristilor care s-au deplasat la locul tragediei, rudele copilului au uitat de faptul ca tocmai le murise fetita si s-au apucat sa-si plânga neajunsurile.


„Nu veniti sa vedeti cum traim aici, veniti acum, când se intâmpla o nenorocire. Stam mai rau ca animalele, fara curent, apa, gaze si nu ne ajuta nimeni. Am fost peste tot ca sa ne traga si noua curent, dar nu suntem bagati in seama“, se plângea Georgeta Ciuica, mama fetitei moarte. Politistii nu au suspiciuni cu privire la cauza si imprejurarile in care s-a produs decesul copilului. Corpul neinsufletit al fetitei a fost transportat la spital pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU