17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateConducerea Spitalului de Urgenta, acaparata de PNL

Conducerea Spitalului de Urgenta, acaparata de PNL

Conducerea Spitalului de Urgenta Craiova a primit in cursul zilei de ieri ordinul de revocare din functie emis de ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu. O data cu acesta a ajuns si ordinul de numire a noului comitet director interimar al spitalului, respectiv noului consiliu interimar de administratie.


Astfel, in functia de director executiv a fost numita dr. Cristina Mariana Calangiu, medic endocrinolog la Spitalul CFR din Craiova, vicepresedinte al PNL Dolj si consilier judetean.


Celelalte functii in consiliul director au fost preluate de dr. Dragos Margaritescu – director general adjunct medical, Cosmin Tigaran – director administrativ, Adriana Trica – director de ingrijiri, Maria Rata – contabil-sef.


Noul Consiliu de Administratie este format din Virgil Patrascu, Mihaela Mitroi, Dan Mogos, Elena Selea, Daniela Dumitrescu, Catalin Radu, Cristina Mariana Calangiu, Carmen Olar, Marius Matei. Din vechiul Consiliu de Administratie, demis de ministrul Nicolaescu, singurul considerat indispensabil a fost… Dan Mogos, membru PNL, fiul directorului DSP Dolj, Dan Gabriel Mogos.


Desi ministrul a declarat ca ordinele de revocare din functie vor fi insotite in fiecare caz de explicatii, ordinele primite ieri nu cuprindeau nici o justificare cu privire la motivele demiterii.


„Am primit ordinul de revocare din functie si ordinele de numire ale noului comitet director si consiliului de administratie, dar nu am primit nici o explicatie in legatura cu motivele demiterii mele. Având in vedere ca s-a creat aceasta situatie am predat cheile de la birou celor numiti. Dupa ce voi primi motivatia de la minister voi hotari daca are rost sa mai contest hotarârea luata de ministru“, a declarat aseara conf. dr. Florin Petrescu, fostul director al Spitalului de Urgenta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII