24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSi-a „parcat“ Dacia in... masina politiei

Si-a „parcat“ Dacia in… masina politiei

Un sofer a intrat cu un autoturism Dacia, proprietate personala, intr-o parcare de pe Calea Bucuresti si a facut praf doua masini, printre care si cea a politistilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Dolj.


Ion Marin Toila, de 47 de ani, din comuna doljeana Dobresti, se deplasa ieri, in jurul orei 16.00, la volanul autoturismului sau pe Calea Bucuresti, dinspre centru catre Institut. Dupa ce a trecut de intersectia de la Rotonda, Toila a pierdut controlul volanului si a intrat cu viteza in masinile parcate regulamentar pe marginea bulevardului. A lovit mai intii un autoturism Toyota, care era masina de serviciu a politistilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor aflati in control la o firma din apropiere.


In urma impactului deosebit de violent, aceasta a fost proiectata la zece metri distanta, pe o alee, iar Dacia lui Marin a ricosat intr-un Tico apartinind lui Robert Lupu, de 25 de ani, din Craiova, pe care l-a „sifonat“ destul de serios.


„Nu imi dau seama cum s-a intimplat“


Politistii de la Biroul Politiei Rutiere Craiova sositi la fata locului au simtit ca barbatul mirosea a bautura si l-au rugat sa sufle in etilotest. Marin a refuzat categoric sa se supuna testului, insa a acceptat pina la urma sa fie condus la Spitalul de Urgenta pentru a i se recolta probe de singe, in vederea stabilirii alcoolemiei. Soferul nu a fost in stare sa le ofere oamenilor legii nici o explicatie coerenta despre modul in care si-a „parcat“ Dacia in celelalte doua autoturisme. „Nu imi dau seama cum s-a intimplat“, erau singurele cuvinte pe care le rostea Marin. Acum, soferul are de reparat trei masini, iar oamenii legii asteapta rezultatul alcoolemiei pentru a dispune masurile corespunzatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS