14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateLumea se schimba, obiceiurile ramin

Lumea se schimba, obiceiurile ramin

Inainte de Revolutie, dar si dupa, pe orice straduta mergeai sau daca ajungeai prin pietele aglomerate ale unui oras era imposibil sa nu dai cu ochii de femeile cu fuste lungi care se laudau ca pot sa iti prezica viitorul, sa te dezlege de farmece sau sa iti prepare o licoare cu ajutorul careia vei fi fericit si cu buzunarele pline de bani.


Totul era posibil in gindirea lor de comerciante ale viitorului si putea fi posibil si pentru orice trecator mai slab de inger care se incumeta sa se lase dus de val.


In schimbul unei sume de bani, daca iti doreai puteai sa ajungi si presedintele României, dar numai in imaginatia ta si in amagirile vindute de „clarvazatoarele cu fuste“.


Chiar daca in Biblie sint mai multe versete care interzic sa mergi la ghicitoare sau sa incerci sa iti cunosti viitorul, multi dintre noi au trecut cel putin o data pragul unei vrajitoare pentru a afla mai multe despre ce le rezerva soarta.


Dupa 15 ani de la Revolutie, obiceiurile nu s-au schimbat, dar trebuie sa recunoastem ca emanciparea le-a atins si pe ghicitoare.


Ghicitoarele moderne


Sa nu credeti ca am scapat de ghicitul in cafea sau ca pe la vreo periferie nu mai exista o „tanti Esmeralda“ care „vede“ viitorul. Dar, neavind incotro, ghicitoarele s-au adaptat si ele la epoca moderna.


Mai nou esti asaltat pe internet, in anunturi de mica publicitate in ziare sau si la TV de femei care sint initiate in arta ghicitului si experte in numerologie.


Am gasit zilele trecute in cutia postala un plic in care o anume doamna „Esmeralda“, clarvazatoare si experta in numerologie, dorea sa imi sara in ajutor si sa imi schimbe complet viata.


„Draga Alin Claudiu, configuratia ta astrala din 30 septembrie 2005, precum si situatia financiara si familiala mi-au semnalat un eveniment foarte important ce se va intimpla in data de 15 a lunii viitoare.


Acest lucru iti va afecta destinul intr-un mod foarte tulburator. Dar nu este prea tirziu pentru tine, eu, Esmeralda, care iti doresc binele si am calatorit la capatul lumii, pentru a afla ce este bine pentru tine.


Daca esti de acord sa iti vin in ajutor atunci trimite-mi suma de 399.000 de lei si eu, in noaptea de 19 octombrie 2005, la miezul noptii, voi exercita asupra ta o actiune telepatica foarte puternica si voi schimba viitorul tau“.


Asa incerca doamna „Esmeralda“ sa faca rost de bani si sa imi netezeasca viitorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS