Acasă Actualitate Tentativa de suicid din cauza iubitului pierdut

Tentativa de suicid din cauza iubitului pierdut

-

O tinara din Craiova a ajuns ieri, in jurul orei 12.00, in stare grava la Serviciul de reanimare SMURD, dupa ce a inghitit sase fiole de pesticide cu un continut foarte toxic, cu intentia de a-si pune capat zilelor. Emilia Sandu, de 21 de ani, nu este la prima incercare de a se sinucide.


Fata a suferit o depresie in urma cu un timp, cind a aflat ca iubitul ei, care era plecat in Italia, a murit. Familia acesteia spune ca de atunci au inceput problemele, pentru ca tinara a fost profund deceptionata de pierderea prietenului sau. Si de aceasta data, Emilia a avut noroc, pentru ca a fost gasita de sora ei, care a anuntat de urgenta ambulanta. Transportata la spital, tinara a primit ingrijiri medicale, fiind necesar sa ramina internata citeva zile. Medicii sint de parere ca Emilia Sandu este in afara oricarui pericol si ca a scapat cu viata pentru ca a inghitit o doza mica de substanta toxica.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima investiție realizată de un rezident al High-Tech Industry Park (HTIP) la Craiova

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Dolj Cosmin Vasile a participat, miercuri după-amiază, la evenimentul prilejuit de inaugurarea primei investiții realizate de un rezident...