13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident grav la Hanul Doctorului

Accident grav la Hanul Doctorului

Un batrin a ajuns ieri-dimineata in stare grava la spital dupa ce a fost accidentat de un autoturism al unei societati distribuitoare de bere din Craiova.


Gheorghe Bulecu, de 80 de ani, din Craiova, s-a dus la Hanul Doctorului sa umple cu apa doua bidoane. La iesire, s-a grabit sa traverseze strada, fara sa observe, din cauza drumului in curba, autoturismul Renault Megan, (cu numarul de inmatriculare B-92-TGB) care venea din stinga. Soferul, Bogdan Corneliu Costea, de 36 de ani, angajat la SC COM UNITED ROM BREW BEREPROD SRL Craiova, a frinat brusc, incercind sa-l evite, insa a fost prea tirziu. In urma impactului, Gheorghe Bulecu a fost aruncat pe capota masinii, apoi a cazut, lovindu-se cu capul de asfalt.


El a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta Craiova, unde a ramas internat cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral grav. Cadrele medicale s-au aratat rezervate in privinta evolutiei starii de sanatate a batrinului, considerind ca din cauza virstei inaintate este putin probabil ca leziunile cerebrale sa se mai poata vindeca. Potrivit agentilor de circulatie de la Biroul Politiei Rutiere Craiova, din primele cercetari, vinovat de producerea accidentului se face batrinul care a traversat strada in fuga, prin loc nepermis si fara sa se asigure. Cercetarile continua.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS