16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateInspectorii sanitari fac reclama cabinetelor controlate

Inspectorii sanitari fac reclama cabinetelor controlate

Un control pe linie de igiena al Inspectiei Sanitare de Stat din cadrul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Dolj s-a transformat ieri intr-o ocazie de a face putina reclama gratuita cabinetelor medicale verificate.


Totul a inceput de la o reclamatie venita din partea unui locatar din cartierul craiovean Nicolae Titulescu, care sesiza la DSP faptul ca doua cabinete medicale – unul de ginecologie, iar celalalt de stomatologie – functioneaza la parterul blocului 32, fara a indeplini conditiile minime sanitare. Sesizarea a fost data spre rezolvare compartimentului de igiena sanitara al unitatii. Echipa de medici-inspectori a efectuat un control la fata locului si s-a convins ca sesizarea era neintemeiata, cele doua cabinete incriminate, unul apartinind dr. Petre Paitici, iar celalalt, dr. Virginia Lupu, nu au nici un fel de probleme igienico-sanitare.


„Spunea ca in cabinete este o mizerie de nedescris, iar pe casa scarii peretii sint spoiti cu fecale si urina. Realitatea era cu totul alta. Cind i-am explicat, reclamantul a luat-o razna si a inceput sa ne ameninte ca nu ne dam interesul sa rezolvam aceasta problema si ca va chema presa ca sa ne reclame“, a mentionat dr. Emilia Cornea, seful Inspectiei Sanitare din cadrul DSP Dolj.


Ca sa rezolve o data problema cu reclamantul care acum ameninta cu inca o reclamatie, inspectorii sanitari au chemat chiar ei presa si au plecat impreuna in control la blocul 32.


Numai ca locatarul suparat ori lipsea de acasa, ori n-a vrut sa deschida usa, cert este ca nu a fost de gasit, astfel incit inspectorii sanitari au profitat de ocazie ca sa faca o vizita „inopinata“ in cele doua cabinete medicale de la parterul blocului, de ochii ziaristilor. Deloc uimit de vizitatorii care se inghesuiau la usa, medicul ginecolog Paitici a invitat pe toata lumea in cabinetul sau. Profitind de ocazie, dr. Paitici si-a laudat cit a putut cabinetul, dotat cu toate facilitatile pentru femeile cu probleme ginecologice care ii calca pragul, apoi a multumit calduros inspectorilor sanitari care i-au adus presa „pe cap“ sa-i faca reclama gratuita, intrebind sugubat cam cit costa minutul de publicitate la televiziune.


Nici cabinetul de stomatologie de vizavi nu era mai prost echipat, deci o ocazie la fel de adecvata pentru inca un pic de reclama gratuita. Aluzia era atit de vizibila, incit una din echipele de filmare a plecat ofensata inainte de terminarea asa-zisului control.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS