20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBita l-a injunghiat pe Nebunica, pentru a-i lua gagica

Bita l-a injunghiat pe Nebunica, pentru a-i lua gagica

O sala de internet din Craiovita Noua a fost vineri seara scena unei rafuieli intre doi tineri din lumea interlopa a cartierului. Marul discordiei l-a reprezentat o vinzatoare de la un magazin din statia Orizont.

Craioveanul Virgil Stancof, zis „Bita“, de 22 de ani, dorea de ceva vreme sa o seduca pe Adela Ciobanu, vinzatoare la magazinul din statia Orizont, din cartierul Craiovita Noua. Rapus de dragoste, Bita incerca sa o convinga pe Adela sa iasa cu el in oras, numai ca fata era deja logodita cu prietenul acestuia, Marian Ibinceanu, zis „Nebunica“, tot de 22 de ani, din localitate.

„Ce facusi, ma?“

Vineri seara, Stancof i-a facut o vizita Adelei la serviciu. A incercat in fel si chip s-o vrajeasca, dar fata nu l-a bagat in seama. Aceeasi reactie a avut-o tinara si dupa ce Stancof a scos un cutit si a amenintat-o. Vazind ca tot n-are sorti de izbinda, Bita a plecat la NET HOUSE, o sala de internet din vecinatate.

Intre timp, un copil care il stia pe iubitul tinerei vinzatoare a dat fuga la restaurantul Niela, unde Marian Ibinceanu statea la un pahar cu amicul sau Cornel Ionescu. Aflind ca Adela a fost amenintata cu un cutit, Ibinceanu, insotit de Ionescu, a plecat imediat sa-si salveze iubita. Pentru ca nu l-au mai gasit pe Bita la magazinul Adelei, s-au dus dupa el la sala de internet. Ionescu a intrat primul in local, s-a dus la Stancov si i-a „altoit“ citiva pumni, de l-a trintit peste un alt client al salii de internet. A luat apoi un scaun pe care i l-a aruncat in cap. Enervat peste masura, Bita a scos cutitul (pe care il purta in permanenta la el) si l-a injunghiat pe Ibinceanu, care, cazind linga o lada frigorifica, a mai apucat sa rosteasca „Ce facusi, ma?“, apoi a lesinat.

Cind a vazut ce a patit prietenul lui, Ionescu a luat-o la fuga. Bita s-a luat dupa el cu cutitul in mina, insa n-a reusit sa-l prinda.

Tentativa de omor linga sediul politiei

Conflictul a avut loc – culmea tupeului! – la nici 50 de metri de sediul Sectiei 5 Politie Craiova. Transportat la Spitalul de Urgenta Craiova, Ibinceanu a fost supus unei interventii chirurgicale. Medicii au reusit sa-i salveze viata, intrucit starea lui se agravase.

Dupa ce l-a injunghiat pe logodnicul Adelei, Bita a fugit de acasa. Avind informatii ca vrea sa paraseasca tara, politistii l-au dat in consemn la frontiera. Asa se face ca, in noaptea de simbata spre duminica, a fost prins si retinut la Vama Nadlac, exact in momentul in care incerca sa fuga peste granita. Tribunalul Dolj a emis duminica pe numele lui Virgil Stancof un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 20 de zile. Cercetat de procurorii Parchetului Tribunalului Dolj pentru tentativa la omor calificat, tinarul risca sa stea pina la 12 ani in spatele gratiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS