11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateEvadatul Birta, condus inapoi la Spitalul din Poiana Mare

Evadatul Birta, condus inapoi la Spitalul din Poiana Mare

Petrisor Daniel Birta, de 20 de ani, din comuna doljeana Unirea, al doilea nebun infractor scapat cu aproape doua saptamini in urma de la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri de Siguranta din Poiana Mare, a fost prins in cursul zilei de vineri.

Pe 23 noiembrie, Birta – internat in Spitalul Poiana Mare in urma savirsirii unui furt, dupa ce medicii legisti au certificat ca sufera de o boala psihica – a fugit din institutia sanitara, in compania unui criminal periculos – Constantin Baloi, de 25 de ani, din comuna mehedinteana Simian, care isi decapitase tatal cu un an si jumatate in urma. Cei doi bolnavi psihic au fost dati in urmarire generala imediat dupa disparitie. Trei zile mai tirziu, Baloi a fost prins de politie chiar in localitatea de bastina a lui Birta, in timp ce incerca sa sparga un magazin ca sa faca rost de bani si ceva de mincare.

Petrisor Daniel Birta a avut parte de o saptamina in plus de libertate. El a cazut in miinile politistilor pe 3 decembrie, in timp ce incerca sa ajunga la niste rude din judetul Gorj. Ambii infractori au fost condusi inapoi la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri de Siguranta din Poiana Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS