13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Sclava lui Puţintelu

O femeie din comuna doljeană Orodel a ajuns ieri la spital, după ce a fost bătută cu un vătrai de concubinul ei. Ancuţa Minciună, de 35 de ani, a fost internată in Clinica de neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă Craiova, după ce a fost supusă unor chinuri greu de imaginat. Femeia susţine că a fost bătută de concubinul ei, Aurel Puţintelu, de 39 de ani, la domiciliul conjugal al acestora din comuna Verbiţa, fără un motiv serios, sub privirile celor doi copii, o fetiţă de şase ani pe care femeia o are din prima căsătorie şi un băieţel de zece luni. „A venit de la serviciu. L-am intrebat dacă ii pun masa şi mi-a spus că nu ii e foame. După cinci minute, s-a răzgindit şi s-a dus să caute ceva de mincare. L-am intrebat de ce nu a vrut să mănince cu mine. Atunci a imbrincit-o pe fetiţă, apoi a luat vătraiul şi m-a lovit de mai multe ori in cap“, a spus Ancuţa. „Mă lovea pină mă lăsa leşinată. După ce mă trezeam, o lua de la capăt. Apoi m-a trimis să mă spăl pe faţă de singe şi m-a forţat să mă culc cu el“, a povestit Ancuţa.

Fetiţa de şase ani a Ancuţei Minciună a confirmat cele spuse de mama ei. Copila ne-a povestit cu seninătate şi chiar ne-a arătat, gesticulind, cum o lovea tata pe mămica şi cum ieşea singele la fiecare lovitură.

Ancuţa Minciună a mai spus că nu este prima oară cind copiii au asistat la cruzimile de neimaginat la care o supunea concubinul ei şi că nu de puţine ori bărbatul o obliga „să facă lucruri ruşinoase de faţă cu copiii“.

Femeia a susţinut insă că s-a săturat să fie victimă şi nu doreşte decit să-l vadă după gratii pe agresor, pe care il va da in judecată imediat ce sănătatea ii va permite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS