19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateEditie Speciala de Oltenia a publicat pe prima pagina falsurile propriului director

Editie Speciala de Oltenia a publicat pe prima pagina falsurile propriului director

Procurorii si politistii care au promis ca vor verifica modalitatea in care Prefectura Gorj a incheiat cu o firma radiata contractul de tiparire a buletinelor de vot pentru acest judet aveau ocazia ieri sa lesine de ris. Pentru ca – incredibil, dar adevarat – niste indivizi (fara prea multa minte, din cite se pare) de la cotidianul Editie Speciala de Oltenia au incercat sa-l disculpe pe patronul lor, Adrian Mititelu, si pe cei care ii sint adevarate miini „stingi“, publicind ieri pe prima pagina a acestui ziar un facsimil tocmai dupa documentul care probeaza „smecheria“ prin care o firma controlata de Mititelu a obtinut tiparirea buletinelor de vot pentru judetul Gorj.

Concret, „desteptii“ de la Editie Speciala de Oltenia au dat pe prima pagina un facsimil al Contractului nr.6757/4.11.2004 incheiat de Prefectura Gorj cu SC REGIONAL MEDIA SA Craiova, care are drept obiect tiparirea buletinelor de vot pentru alegerile de saptamina viitoare. Lasind de-o parte gafa unei dactilografe de la prefectura, care a trecut in contract, in dreptul firmei REGIONAL MEDIA, numarul de inregistrare la Registrul Comertului al altei societati (SC MEDIPLANT SRL Craiova), ne vom opri asupra stampilelor aplicate pe contract, mai precis asupra stampilei aplicate peste propria semnatura de Iancu Craciunoiu, directorul general al SC REGIONAL MEDIA SA Craiova. Pe aceasta stampila, oricine a citit ziarul Editie Speciala de Oltenia putea observa ca numarul de inregistrare la Registrul Comertului al respectivei societati este J16/537/2002. Or, acesta este numarul de inregistrare al altei firme, care a purtat tot denumirea SC REGIONAL MEDIA SA Craiova, doar ca societatea cu pricina a fost radiata luna trecuta, cu mult inainte de semnarea contractului cu prefectura.

Pe facsimilul aparut ieri pe prima pagina a cotidianului Editie Speciala de Oltenia, orice procuror i-ar putea intocmi dosar penal pentru fals lui Iancu Craciunoiu, directorul general al SC REGIONAL MEDIA SA Craiova, pentru ca s-a folosit de stampila unei firme inexistente. Culmea este ca acelasi Iancu Craciunoiu este si directorul general al… ziarului care ii face felul, publicindu-i proba principala intr-un eventual dosar penal. Bravo, Mititelule, destepti oameni ti-ai ales!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS