14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNastase, facut knok-out de Basescu!

Nastase, facut knok-out de Basescu!

Bannerele cu candidatul Aliantei D.A. la presedintie au impinzit strazile Craiovei inca de la inceputul campaniei electorale, in timp ce PSD+PUR
umbla ieri dupa autorizatii

Bannerele de campanie electorala ale Uniunii PSD+PUR intirzie sa-si faca aparitia pe strazile municipiului Craiova, cu toate ca partidul de guvernamint are in mina intreg aparatul administrativ al orasului.

Motivul startului ratat: staff-ul de campanie de la nivel local al celor doua partide a „uitat“ sa ceara de la primarie autorizatiile necesare pentru amplasarea bannerelor. Asta, in timp ce afisele electorale ale Aliantei D.A., cu Traian Basescu in prim-plan, privesc electoratul de pe mai toate strazile importante din oras. Responsabilii din primarie spun ca cei de la Alianta au putut sa-si instaleze bannerele imediat ce s-a dat startul in campania electorala, deoarece pentru locurile de amplasament ale acestora PD Dolj a cerut primariei certificat de urbanism pe sase luni inca din timpul alegerilor locale din iunie.

PSD+PUR s-au trezit din amorteala abia luni si au facut cerere pentru amplasare de bannere in oras pina pe 12 decembrie (ca sa prinda si al doilea tur al alegerilor – n.r.), aparatul birocratic a intrat de urgenta in actiune, prin viceprimarul Sorin Iordache. Cererea PSD+PUR a fost semnata de viceprimarul PRM Gheorghe Nedelescu. Cit despre primarul PSD, Antonie Solomon, acesta a spus ca nu a fost de acord cu amplasarea bannerelor Uniunii fara respectarea legii.

„A dat Bulucea autorizatii pe sase luni, dar la PD. Cit priveste PSD, sa vina la mine, ca le dau autorizatie. Eu i-am avertizat ca nu le dau voie cu bannere decit legal. Daca nu, o sa le dau jos“, a declarat Solomon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS