28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiu de la o soba pe strada Unirii din Craiova

Incendiu de la o soba pe strada Unirii din Craiova

Un incendiu a izbucnit ieri la o casa apartinind patronului Complexului Comercial Pelendava, de pe strada Unirii, nr. 99. Incendiul a fost provocat de chiriasii din imobil, care au facut focul cu o seara inainte in soba de teracota din dormitorul de la parter si au uitat de el.

Ieri, din cauza supraincalzirii sobei, a luat foc tavanul, flacarile ajungind in incaperea de la etaj, unde au ars, pina la interventia pompierilor, aproximativ patru metri patrati de parchet. Incendiul nu s-a soldat cu victime.

Cei patru copii ai familiei Dumitru, domiciliata cu chirie, se aflau in acel moment acasa, chiar in dormitor, insa au scapat fara nici o zgirietura in momentul in care s-a prabusit tavanul. Chiriasii sustin ca de vina pentru cele intimplate ar fi noul proprietar al cladirii, Marius Iordache, proprietarul Complexului Comercial Pelendava din Craiova, care ar fi cistigat de curind in instanta imobilul nationalizat. „Dupa ce a devenit proprietarul cladirii, ne-a sigilat gazele si curentul ca sa ne goneasca. Daca n-am avut gaze, a trebuit sa le fac copilasilor mei focul in soba cu lemne si l-am uitat aprins. Ce puteam sa fac?“, sustine Ludmila Dumitru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS