10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMasuri exceptionale de paza cu ocazia Sarbatorilor de iarna

Masuri exceptionale de paza cu ocazia Sarbatorilor de iarna

Sute de politisti si de jandarmi vor actiona in centrul Craiovei in noaptea de Revelion

Conducerea Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Dolj a anuntat intocmirea unui plan de masuri pentru preintimpinarea oricaror evenimente in perioada minivacantei de Sarbatori.

In zilele premergatoare Sarbatorilor, 450 de politisti si 250 de jandarmi se vor afla in permanenta la datorie. Numarul politistilor va creste la 650 in zilele premergatoare Craciunului si Anului Nou.

„In seara zilei de 31 decembrie, 750 de politisti si 200 de jandarmi vor executa misiuni de patrulare si de supraveghere a locurilor publice in care se va organiza sarbatorirea Revelionului“, a mentionat comisarul-sef Constantin Dobrescu, adjunctul sefului IJP Dolj.

Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, politia pregateste o surpriza infractorilor dati in urmarire. „Din experienta celorlalti ani, de Sarbatori se intorc acasa si persoanele cautate de politie pentru ca se sustrag executarii unor pedepse privative de libertate. De aceea, vom organiza in aceasta perioada o ampla actiune de prindere si incarcerare a acestora“, a spus Constantin Dobrescu.

O surpriza ii asteapta pe conducatorii auto in primele zile ale anului 2004. Politia Rutiera va organiza filtre pe principalele artere rutiere ale judetului, soferii fiind intrebati daca si-au incheiat asigurarea auto obligatorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS