14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFaceti cadouri in functie de zodia persoanei iubite

Faceti cadouri in functie de zodia persoanei iubite

Se apropie Craciunul si toti cautam cadouri pentru cei dragi. Atunci cind vreti sa oferiti daruri ar trebui insa sa tineti cont si de zodia destinatarului.

Nativii fiecarei zodii se bucura de un statut aparte cind vine vorba de placeri. Cei nascuti in zodia Berbecului sint oameni carora le place sa fie luati prin surprindere. Pentru ca sint plini de energie, lumina si focul sint elemente importante pentru nativii acestei zodii. De aceea, cel mai potrivit cadou pentru un barbat sau o femeie din aceasta zodie ar putea fi o veioza. La acest capitol, variantele sint multiple: puteti opta pentru o veioza acvariu, cu un pret de pornire de 100.000 de lei, dar puteti darui si ceva mai sofisticat, pentru care ar trebui sa scoateti din buzunar intre 500.000 si doua milioane de lei. Intrucit cei nascuti in aceasta zodie prefera culorile stralucitoare, este preferabil sa alegeti un obiect auriu sau argintiu. Nu vor refuza nici un obiect casnic sau unul vestimentar. Conteaza insa foarte mult atmosfera in care faceti acest cadou.

Pentru Tauri, esential este sa aiba un confort sporit. Adora obiectele casnice, mai ales maruntisurile necesare in bucatarie. Prefera culorile verde, maro, albastru sau rosu. Cel mai potrivit cadou pentru un nativ al acestei zodii ar fi un pulover, o helanca sau o cravata, cu conditia sa fie de calitate. Preturile la aceste obiecte vestimentare variaza intre 100.000 de lei si chiar zece milioane de lei, in functie de magazin si de gusturi. Bucuria acestei surprize va fi sporita si daca linga unul dintre aceste obiecte este adaugat un parfum bun sau un odorizant de camera.

In cazul Gemenilor, lucrurile difera, pentru ca oamenii nascuti in aceasta zodie sint foarte sensibili si destul de pretentiosi. Plini de energie, mereu in forma, adora sa fie rasfatati cu cadouri nu neaparat foarte scumpe, dar care sa reflecte sentimentele pe care le nutreste expeditorul pentru ei. Pentru ca sint mereu pe fuga, cam imprastiati, un cadou indicat in aceasta perioada ar fi un ceas. Pretul acestui cadou variaza intre 165.000 de lei si 20 de milioane, daca veti darui un Casio. Culorile preferate de nativii acestei zodii sint albastrul si azuriul. Daca vreti sa surprindeti un Geaman, puteti cumpara si un parfum bun, o crema sau un fard, in cazul femeilor, sau un after-shave in cazul barbatilor. Cadoul trebuie impachetat cu grija si cit mai fantezist.

Faceti cadouri cu grija si in functie de posibilitati

Posibilitatile de a face un cadou unui nativ din Rac sint mult mai vaste. Cei nascuti sub acest semn zodiacal sint sensibili si toate obiectele care se regasesc in locuinta unui Rac sint sub semnul afectiunii si al iubirii. Preferabil ar fi ca si cadoul oferit unei astfel de persoane sa aiba tonuri de gri, alb sau argintiu. Pentru ca este pasionat de mincarurile bune si rare, ii puteti oferi unui Rac o masa la restaurant, unde sa-l rasfatati cu mincaruri pe care nu le-a mai gustat. Dar puteti opta pentru o varianta mai putin costisitoare daca achizitionati o cutie muzicala deosebita, care costa intre 50.000 de lei si 350.000 de lei.

Oamenii nascuti sub semnul zodiacal Leu sint, de obicei, puternici, dornici de afirmare si obisnuiti sa domine. Le plac calitatea, luxul si frumusetea. Apreciaza un cadou simbolic in culori portocaliu si galben. Cel mai ieftin cadou pe care il puteti oferi unei Leoaice este un fard de pleoape la doar 20.000 de lei sau un parfum. Cei care vor sa-si rasfete partenerul ii pot oferi cadou de Craciun o masa bogata in mincaruri traditionale si o sticla din cel mai ales vin. Pentru ca le place puterea, un cadou potrivit cu atmosfera de Sarbatori ar fi un set de figurine din ceara sau ceramica in miniatura sau marime naturala, care reproduc fidel scene din Biblie.

Exigent si seducator, nativul din Fecioara cere sa i se acorde permanent atentie. Pentru ca adora confortul si este un om de casa, cel mai bun cadou poate fi un halat de baie (200-800.000 de lei). Pentru ca sint intelectuali si cerebrali, o carte sau un tablou expresiv vor face furori in ochii nativilor acestei zodii, toate acestea alaturi de o sticla buna de sampanie.

Apreciati corect sentimentele

In ceea ce priveste nativii zodiei Balanta, viata inseamna placere. Plini de umor si mereu veseli, atit femeile, cit si barbatii din aceasta zodie prefera culorile vii in nuante de rosu si verde. In functie de buget si de gusturi, puteti opta pentru o pereche de ochelari de soare pentru cadoul de sub brad. Pasionate de imagine, Balantele se vor bucura cu siguranta daca vor primi in dar de la persoanele dragi un aparat de fotografiat sau o camera de filmat, preturile acestor electronice variind in functie de marca. Daca bugetul este mic, nativii din aceasta zodie se vor bucura si daca Mosul le va darui o ciocolata.

Daca iubitul sau iubita s-a nascut sub semnul Scorpionului, trebuie sa cheltuiti multi bani pentru cadoul de Craciun. Nativii acestei zodii iubesc luxul, produsele bune, in special daca sint in nuante de galben intens, rosu si grena. Totusi, puteti cu siguranta cumpara un ghiveci cu flori de apartament, care poate costa intre 30.000 de lei si 320.000 de lei, pentru ca Scorpionii adora florile. De asemenea, mai puteti cumpara un pulover sau o cravata de firma.

Persoanele care fac parte din zodia Sagetator sint sportive, adora miscarea in aer liber si aventurile. Culorile preferate ale nativilor acestei zodii sint albastrul si violetul. Cu un fular sau o esarfa, cu preturi cuprinse intre 50.000 si 400.000 de lei, puteti fi pe gustul unui Sagetator. Nici o geanta de voiaj sau un rucsac nu vor displacea nimanui, mai ales ca isi gasesc foarte curind utilitatea.

Nu uitati discretia

Pentru cei nascuti chiar in decembrie, sobrietatea si discretia sint sfinte. Capricornul stie ca urmeaza sa fie sarbatorit, dar lasa senzatia ca nu conteaza. Alb, negru sau rosu sint culorile preferate de cei nascuti sub acest semn zodiacal. Cadoul potrivit pentru o astfel de persoana este o palarie eleganta sau o caciula, care pot costa citeva sute de mii de lei. Insa, si un stilou insotit de agenda aferenta vor fi cadouri binevenite, avind in vedere ca majoritatea nativilor din Ca-

pricorn sint pasionati de scris. Tacimul poate fi complet daca sub bradul de Craciun vor fi asezate fructe exotice.

Comunicativ, mereu in miscare, Varsatorul va face un adevarat ritual din deschiderea propriului cadou. Un telefon mobil l-ar scuti pe acest nativ de o alergatura in plus. Cu abonament sau cartela, mai bun sau mai putin bun, acest obiect va atrage admiratia Varsatorului. Un parfum bun sau un deodorant nu vor trece neobservate. Orice obiect care are culori de cafeniu, albastru inchis sau maroniu va stirni curiozitatea si placerea unui Varsator.

Cei nascuti sub semnul Pestilor sint visatori si emotivi, adora ceaiurile si parfumurile bune. Rezervati si mereu binevoitori, Pestii fac impresie oriunde ar merge, mai ales prin gusturile rafinate si apoi prin aspectul ingrijit. Un parfum bun sau un obiect decorativ lucrat manual vor face furori. Nu uitati sa puneti sub brad o crenguta de visc, pentru a seduce orice om. Discretia este foarte importanta, ascundeti-va nerabdarea si asteptati pina in seara de Craciun pentru ca bucuria sa fie completa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS