16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSpitalul de Urgenta din Craiova are purtator de cuvint

Spitalul de Urgenta din Craiova are purtator de cuvint

Presedintele Colegiului Medicilor Dolj, dr. Doru Dobrescu, a fost numit si purtator de cuvint al Spitalului de Urgenta din Craiova.

„Decizia de numire a dr. Dobrescu in aceasta functie apartine Consiliului de Administratie al spitalului, care, in virtutea bunelor relatii pe care dr. Dobrescu a dovedit ca le are cu reprezentantii mass-media, a ajuns la concluzia ca dumnealui ar fi cel mai potrivit pentru acest post“, a declarat dr. Florin Petrescu, directorul Spitalului de Urgenta din Craiova. Ceea ce nu recunoaste insa conducerea spitalului este ca aceasta numire s-a dorit a fi mai degraba o pedeapsa pentru dr. Dobrescu, ale carui ultime aparitii din mass-media (in care reclama lipsurile cu care se confrunta unitatea) l-au recomandat drept persoana cea mai potrivita pentru a fi deranjata in permanenta de reprezentantii presei.

Pina una-alta, dr. Dobrescu si-a luat concediu chiar inainte de a-si fi intrat in piine, beneficiind astfel de o odihna binemeritata dupa istovitoarele alegeri de la Colegiul Medicilor, in urma carora a reusit sa-si umileasca adversarii, obtinind cel mai mare numar de voturi si, totodata, avind asigurat inca un mandat in fruntea organizatiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS