14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTRANSLOC si AQUATERM, premiate in ciuda datoriilor si a subventiilor

TRANSLOC si AQUATERM, premiate in ciuda datoriilor si a subventiilor

Doua societati comerciale apartinind Consiliului Local Tirgu Jiu au primit premii pentru activitatea din 2002 si au intrat in topul celor mai bune firme gorjene, desi inregistreaza datorii de miliarde sau beneficiaza de subventii de la bugetul local.

Camera de Comert si Industrie Gorj a realizat saptamina trecuta un top al agentilor economici din judet pentru anul 2002. Pe locurile fruntase apar si doua societati apartinind Consiliului Local al Municipiului Tirgu Jiu. SC AQUATERM SA, furnizorul de agent termic din oras, a ocupat primul loc pe judet in cadrul intreprinderilor mari care activeaza in domeniul energetic.

SC AQUATERM a mai obtinut si un loc sapte la nivel national, desi societatea are datorii de 80 de miliarde de lei la furnizorul de gaze. La rindul sau, AQUATERM are de incasat aproape 100 de miliarde de lei de la asociatiile de proprietari si de la societatile comerciale din Tirgu Jiu. Tot locul intii pe judet a obtinut si societatea TRANSLOC, in rindul intreprinderilor mijlocii care activeaza in domeniul transporturilor. TRANSLOC beneficiaza si ea de subventii din partea consiliului local de aproximativ 2.000 de lei la pretul biletelor de calatorie. Organizatorii au precizat ca au folosit ca indicatori de clasificare a firmelor cifra de afaceri, profitul si productivitatea muncii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS