20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSocietatile profitabile din Mehedinti, premiate de Camera de Comert si Industrie

Societatile profitabile din Mehedinti, premiate de Camera de Comert si Industrie

Criteriul de departajare a fost constanta performantei economice

Camera de Comert si Industrie Mehedinti a premiat la sfirsitul saptaminii cele mai profitabile societati comerciale, in urma analizei rezultatelor economico-financiare.

Criteriile de departajare au fost cifra de afaceri, numarul de angajati, profitul brut, volumul exportului, volumul marfurilor vindute si, nu in ultimul rind, performantele economice.

Criteriul de departajare decisiv a fost constanta performantei economice obtinute in ultimii trei ani de activitate, dar s-au avut in vedere calitatea managementului si performantele de marketing. Topul firmelor din Mehedinti a fost elaborat in functie de dimensiunea fiecarui agent economic – intreprinderi mici, medii si mari, pe domenii de activitate distincte.

„In functie de cifra de afaceri, locul intii a fost acordat Santierului Naval SEVERNAV SA Drobeta Turnu Severin, locul doi fiind ocupat de SC CELROM SA; la Sectiunea industria produselor primare – intreprinderi mijlocii, primul loc a fost ocupat de SC RADICAL PROD TRANS SRL; la Sectiunea industria metalelor si constructiilor metalice – microintreprinderi, locul intii a fost obtinut de SC WORLD SERVICE SRL, in timp ce, la aceeasi sectiune, dar la categoria intreprinderilor mici, prima pozitie a fost ocupata de societatea ZIMBRUL SRL.

Societatea Cazanele SA Orsova a obtinut primul loc la Sectiunea industrie usoara – intreprinderi mari, actiunea fiind un mijloc de a face cunoscut pe plan intern si international firmele din Mehedinti, care au obtinut rezultate deosebite in activitatea desfasurata“, a spus Nicolae Tudorescu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS