Acasă Actualitate Bilete de tratament pentru pensionarii mehedinteni

Bilete de tratament pentru pensionarii mehedinteni

-

Casa Judeteana de Pensii(CJP) Mehedinti pune la dispozitia pensionarilor din judet 300 de locuri lunar, in diferite statiuni din tara, in unitati de cazare de una si doua stele. Pretul unui bilet pentru un sejur de 18 zile de odihna si tratament pentru pensionari reprezinta 70% din cuantumul ultimei pensii, restul procentajului fiind suportat din bugetul asigurarilor sociale.

In cadrul sejurului, pensionarii beneficiaza de cazare, masa si tratament, iar transportul poate fi gratuit sau cu reducere de 50%, in baza cupoanelor de pensie. „Am terminat deja cu distribuirea biletelor pentru luna februarie si, de saptamina viitoare, incepem repartizarea pentru luna martie. Pensionarii trebuie sa depuna o cerere, cu o luna inainte, pentru a beneficia de bilete de odihna si de tratament. Locurile se afiseaza la intrarea in sediul Casei de Pensii, iar la ridicare, trebuie prezentate cuponul de pensie, buletinul si trimiterea medicala“, a spus Ion Stanimir, directorul general adjunct al CJP Mehedinti. Reprezentantii Casei de Pensii Mehedinti se asteapta ca numarul solicitarilor de bilete sa creasca, incepind din luna martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Spania, din nou campioană europeană la handbal

Naționala masculină de handbal a Spaniei a rușit să-și apere titlul de campioană europeană la handbal masculin. Ibericii au învins reprezentativa...