23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMos Craciun, la un pas de a fi demascat

Mos Craciun, la un pas de a fi demascat

Si copiii angajatilor de la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj au primit ieri daruri din partea lui Mos Craciun.

Adunati in sala de protocol a noului sediu de pe strada Nicolae Balcescu, pe care institutia l-a primit in cursul acestui an, cei mici s-au adunat in jurul bradului asteptindu-l cu emotie si nerabdare pe Mosu’, care a intrat pe usa vorbind la telefonul mobil.

Pachetelele celor 56 de copii asteptau stivuite frumos cu numele fiecaruia pe ele. „Ati fost cuminti, copii?“ „Daaa!!!“, razbatura glasurile gituite de emotie ale piticilor. Apoi, fiecare si-a spus pe rind poezioara si a primit din partea Mosului cadoul cumparat prin contributia parintilor. Mos Craciun era si el in culmea fericirii, spunindu-le micutilor ca, atunci cind a sosit in Romania, a vazut un mare curcubeu pe cer si a aflat ca tara noastra fusese invitata sa adere la NATO, moment in care a fost aplaudat la scena deschisa de parinti. Atit de fericit era Mos Craciun, ca la un moment dat i s-a deschis din neatentie haina mare si rosie, lasind sa i se vada o mindrete de cravata bleu, pe care a acoperit-o imediat, rizind complice catre asistenta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS