16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCu pompa de irigatii in caruta

Cu pompa de irigatii in caruta

Patru persoane din Urzicuta au fost retinute ieri, fiind acuzate de furtul unei pompe de la statia de irigatii din Afumati.

Stefan Dumitru, de 35 de ani, Viorel Bacelan, de 32 de ani, Vintila Cimpeanu, de 33 de ani, si Ilie Granea, de 27 de ani, toti din comuna Urzicuta, au sustras in noaptea de 20 spre 21noiembrie o pompa tip 14 NDS, in valoare de 350 de milioane de lei, de la statia de irigatii Afumati. Desi obiectul furat are o greutate impresionanta, cei patru au reusit sa-l urce intr-o caruta si intentionau sa-l vinda. Ei au fost prinsi de politistii din Urzicuta.

„Nu avem nici un venit, murim de foame. Din cauza asta ne-am dus la furat. Pompa am ridicat-o cu rangile si am urcat-o in caruta. A durat cam o jumatate de ora“, a spus unul din cei patru retinuti.

Doi dintre ei aveau antecedente penale si fusesera condamnati anterior tot pentru furt. Ieri li s-a emis mandat de arestare pentru 30 de zile, iar daca vor fi gasiti vinovati, cei patru barbati risca sa stea 14 ani in inchisoare, fiind acuzati de furt din Sistemul National de Irigatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS