15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSi-a „mingiiat“ sotia cu pumnii si soacra, cu lopata

Si-a „mingiiat“ sotia cu pumnii si soacra, cu lopata

George Ilie, de 41 de ani, din Craiova, s-a dus luni la locuinta socrilor sai din comuna Bucovat ca sa-si convinga sotia sa se intoarca acasa. Femeia fugise in urma cu citeva saptamini de acasa – satula de comportamentul violent al barbatului cu care isi impartise aproape 20 de ani din viata – luindu-i cu ea si pe cei trei copii.

Era in casa parinteasca, impreuna cu mama ei, Grigorina Morut, de 69 de ani, cind George, insotit de un nepot, a navalit peste ea si i-a cerut autoritar sa-si faca bagajele. Femeia a refuzat si atunci barbatul a luat-o de par, a trintit-o la pamint si s-a pus cu pumnii pe ea. Grigorina a incercat atunci sa-si ajute fiica, dar a fost la rindul ei lovita.

„I-am spus sa-mi lase fata in pace ca nu se poate face casa cu forta si i-am cerut sa plece. Atunci m-a lovit cu pumnul peste fata. Dupa ce am cazut, s-a chitit cu lopata pe mine. Noroc cu niste vecini, care au reusit sa-l goneasca, altfel cred ca ma omora“, a povestit Grigorina Morut.

Batrina a fost dusa la postul de politie si de aici la Spitalul de Urgenta Craiova, unde a fost internata cu diagnosticul traumatism cranian mediu.

George Ilie este cercetat de politie in stare de libertate, urmind ca, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale care ii vor fi acordate victimei, sa fie dispuse masurile corespunzatoare impotriva acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS