15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMeseriasii au dat foc la bloc

Meseriasii au dat foc la bloc

Locatarii blocului 200 E2 din cartierul Craiovita Noua au fost surprinsi luni cind au vazut iesind fum dintr-un balcon de la etajul IV, dar nu si-au facut probleme, stiind ca se lucra la izolarea acoperisului blocului. Insa, in momentul in care i-au vazut pe cei doi angajati ai firmei care se ocupa de lucrare – SC CRISTAVAL – alergind speriati dupa apa, si-au dat seama ca a luat foc ceva.

„Erau acolo un inginer, fratele patronului, din cite am auzit, impreuna cu un tinar de vreo 20 de ani. Puneau carton pe blocul nostru si il lipeau cu un arzator“, a povestit Adrian Pirvu, proprietarul apartamentului 19.

Incendiu la blocul vecin

In timp ce angajatii SC CRISTAVAL efectuau operatiunea sus – amintita, smoala incandescenta s-a prelins de pe acoperis in balconul lui Calin Ioani, proprietarul apartamentului 9 din blocul vecin – 200 E4, care-si tinea acolo mai multe lucruri, care au luat foc. Speriati de boacana facuta, mesterii au incercat sa stinga incendiul. In apartamentul lui Ioani nu era insa decit fiica acestuia, Ramona, care, nerealizind probabil ca luase foc balconul, s-a multumit sa arunce o privire indiferenta pe geam spre cei doi muncitori care-i faceau semne disperate.

Din fericire, Adrian Pirvu si alti locatari din cele doua blocuri erau acasa in acel moment si i-au ajutat pe muncitori sa stinga incendiul. Echipajul de pompieri sosit in scurt timp la locul incendiului a gasit focul stins.

Ieri-dimineata, mesterii intr-ale acoperisului si incendierilor nu au fost de gasit la locul de munca, temindu-se, probabil, ca vor fi tinta ironiei locatarilor. Calin Ioani, proprietarul balconului incendiat, s-a aratat ingaduitor fata de boacana facuta de reprezentantii societatii CRISTAVAL, dupa ce i s-a promis ca daunele vor fi suportate de firma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS