10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateConsiliul Judetean Dolj a bagat peste doua miliarde de lei in calculatoare, softuri si masini

Consiliul Judetean Dolj a bagat peste doua miliarde de lei in calculatoare, softuri si masini

Peste un miliard si jumatate de lei din bugetul Consiliului Judetean Dolj s-a investit anul acesta numai in tehnica de birou, calculatoare si conectare la Internet. Aproape un miliard de lei au costat numai computerele performante achizitionate de autoritati, la care s-au adaugat 86 de milioane de lei pentru achizitionarea de programe antivirus si alte citeva sute de milioane pentru obtinerea de licente si softuri.

Un alt miliard au costat autoturismele cu care autoritatile judetene si-au dotat o parte din serviciile aflate in subordinea lor.

Cu fonduri alocate pentru investitii au fost achizitionate un autoturism marca Cielo pentru Centrul Militar Judetean Dolj, un altul pentru Protectia Civila Dolj si un auvehicul de teren pentru implementarea Proiectului de Dezvoltare Rurala, fiecare in valoare de peste 300 de milioane de lei.

La toate acestea se adauga 250 de milioane de lei cheltuite pentru amenajarea parcarii si garajelor proprii, in timp ce pentru investitiile Serviciului de dezvoltare publica si locuinte nu s-a alocat nici un leu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS