17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Michael Douglas – amator de nudism

Actorul Michael Douglas a recunoscut ca ii place sa-si expuna corpul. Starul sustine ca pentru el dezbracatul pe platourile de filmare nu reprezinta o „corvoada“ si ca nu are complexe in ceea ce priveste aspectul sau fizic.

Michael Jackson, bau-bau de Halloween

Michael Jackson este celebritatea cea mai inspaimintatoare in acest an de Halloween, potrivit unui sondaj realizat printre vizitatorii parcului de distractii Great America din Santa Clara, citat de AFP. Michael Jackson, 43 de ani, a fost desemnat de 37% dintre cei chestionati „personajul cel mai inspaimintator“. Dracula a fost citat de 24 la suta dintre cei care au raspuns la sondaj, fiind urmat de fondatorul companiei Microsoft, Bill Gates, cu 15,3 la suta. Cei mai inspaimintati de Michael Jackson sint adolescentii intre 12 si 17 ani (53 la suta dintre ei au declarat ca el este cel mai ingrozitor personaj). In schimb, cintaretul pare mai bine primit de copiii intre sase si 11 ani (numai sase la suta dintre ei au afirmat ca se tem cel mai tare de el). Halloween, sarbatoarea vrajitoarelor, are loc la 31 octombrie.

Un nou single semnat Janet Jackson

Janet Jackson urmeaza sa lanseze cel de-al treilea single de pe albumul „All For You“. Intitulata „Son Of A Gun (I Betcha Think This Song Is About You)“, piesa va fi pusa in vinzare la inceputul lunii decembrie si reprezinta un cover dupa hitul „You’re So Vain“, al lui Carly Simon. La realizarea ei a contribuit, de asemenea, si Missy Elliot in calitate de compozitor.

Kate Winslet versus Robbie Williams

Actrita Kate Winslet se va lupta cu Robbie Williams si Nicole Kidman in cursa pentru ocuparea primului loc in topul de Craciun in Marea Britanie. Starul va lansa piesa sa de debut „What If“ spre sfirsitul anului, aceasta fiind o inregistrare pentru re-make-ul TV al peliculei „A Christmas Carol“, ecranizare dupa Charles Dickens. Casele de pariuri William Hill i-au acordat lui Kate cota de 7 la 2, in timp ce duetul Robbie Williams – Nicole Kidman, care interpreteaza un cover al hitului „Somethin’ Stupid“, lansat de Frank si Nancy Sinatra, sint cotati cu 12 la 1 si sint favoriti pentru ocuparea primei pozitii in clasamentul de Craciun.

Jennifer Lopez isi plateste bine barbatul

Jennifer Lopez i-a oferit sotului sau o crestere de salariu de 1,3 milioane de dolari pentru noua sa slujba. Starul l-a promovat, luna trecuta, pe Cris de la dansator la regizor de coregrafie. Persoanele din anturajul celor doi sustin ca motivul acestei mariri l-ar constitui nevoia de independenta financiara a barbatului si faptul ca Jennifer nu doreste ca sotul sau sa sufere in umbra ei.

Jazzmeni de renume vor cinta la Bucuresti

Festivalul de Jazz Bucuresti 2001 va avea printre invitati unii dintre cei mai importanti muzicieni de jazz ai lumii. Aflata la cea de a treia editie, manifestarea, care se va desfasura in perioada 24-28 octombrie, va reuni nume importante ale genului. Alaturi de Johny Raducanu, Anca Parghel si Harry Tavitian vor sustine recitaluri Petr Petrov din Bulgaria, Jerzy Malek din Polonia, Cornelius Claudio Kreusch din Germania, Julien Lourau din Franta si, ca o supriza a organizatorilor, din nou pe o scena romaneasca dupa aproape 40 de ani, maestrul Rancsi Kõrõssy din SUA, care va cinta, in 27 octombrie, la Sala Palatului, alaturi de Nicolas Simion Group din Austria. Recitalurile din cadrul festivalului se vor desfasura in doua locatii diferite, la sala ArCuB si la Sala Palatului. Pentru recitalurile din primele trei seri ale festivalului, desfasurate la sala ArCuB, in care prestatiile pe scena vor apartine cu precadere trupelor romanesti, pretul biletelor va fi de 100.000 de lei pe seara, iar pentru serile de 27 si 28 octombrie, organizatorii au pus in vinzare patru categorii de bilete, cu preturi cuprinse intre 195 si 495.000 de lei. De asemenea, pentru cele doua spectacole de la Sala Palatului, unde vor fi prezente in recital formatii celebre, s-au pus in vinzare abonamente cu preturi cuprinse intre 845.000 de lei (categoria VIP) si 345.000 de lei (categoria a III-a). Spectacolele festivalului, care vor cuprinde cite trei recitaluri pe seara, se vor desfasura incepind cu ora 19.00, la sala ArCuB, si de la 19.30, la Sala Palatului. In pauza primului recital din prima zi a festivalului, in holul salii ArCuB va avea loc lansarea volumului „Jazz-ul clasic. Istorie si legenda“, apartinind lui Constantin D. Mendea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS