13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiLucian Zlotea: „Acum, după venirea Nikolinei, suntem mai puternici!“

Lucian Zlotea: „Acum, după venirea Nikolinei, suntem mai puternici!“

De asemenea, oficialii clubului din Bănie au anunțat sâmbătă, prin intermediul paginii de Facebook, şi un transfer la echipa feminină de volei. Este vorba despre Nikolina Asceric, o sportivă cu experienţă, care vine de la campioana Bulgariei, Maritza.

„Bine ai venit, Nikolina Asceric! Nikolina Aščerić va evolua în alb-albastru echipei de volei feminin SCM Universitatea Craiova. Aščerić s-a născut pe 12 septembrie 1994, măsoară 185 cm și evoluează pe postul de centru“, se arată în postarea grupării oltene.

Zlotea: „Ne trebuia neapărat un centru“

„Noi căutam un centru, ne trebuia neapărat şi am căutat în mai multe părţi. Am întrebat şi câţiva impresari, ne-am interesat şi separat şi, sincer să fiu, am ajuns la Nikolina întâmplător. Am ales-o pe ea din mai multe motive. Vine, în primul rând, de la o echipă tare, Maritza (Bulgaria), nu de la o echipă oarecare. În al doilea rând, vine deja pregătită aici, este în priză, a tot jucat. La bani a fost destul de accesibilă, aşa că pot spune că s-a pliat totul pe cerinţele şi dorinţele tuturor. Am urmărit-o o perioadă, am căutat informaţii şi videoclipuri cu ea, să vedem despre ce este vorba. Acum, după venirea Nikolinei, suntem mai puternici, dar rămâne de văzut ce putem realiza pe viitor. Este o jucătoare experimentată, care vine şi acoperă un gol mare pe care-l aveam. Ne dorim să o folosim puţin şi vineri, cu Medgidia“, a spus Luzian Zlotea, pentru GdS.

În cariera sa, Nikolina a mai evoluat pentru formaţiile OK Vizura Supernova (Serbia), ŽOK Vojvodina (Serbia), Dinamo Pančevo (Serbia), Creamline Cool Smashers (Cehia), OK Tent (Serbia), Szombathelyi Haladas VSE (Ungaria) şi VC Maritza (Bulgaria).

SCMU Craiova ocupă locul 9 în Divizia A1, după 11 runde. A înregistrat 3 victorii și 8 înfrângeri în 2021.

Citeşte şi: Unul vine, altul pleacă! Kriško a părăsit SCMU Craiova, 𝐒tojsavljevic se alătură echipei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS