14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateManagerul Spitalului „Grigore Alexandrescu”: 40% dintre asistentele și infirmierele din spital sunt vaccinate

Managerul Spitalului „Grigore Alexandrescu”: 40% dintre asistentele și infirmierele din spital sunt vaccinate

Medicul Alexandru Ulici, manager al Spitalului de Pediatrie „Grigore Alexandrescu”, a afirmat luni că, în opinia sa, campania de vaccinare a eșuat și că în spitalul pe care îl conduce doar 40% dintre asistente și infirmiere sunt vaccinate anti-Covid-19.

„Am 80% dintre medici vaccinați si 40% dintre asistente și infirmiere. Dacă noi la nivelul spitalului suntem în situația asta, ce aștepți am putea să avem de la populația generală? Cred că ar trebui să facem niște campanii de explicare exactă punct cu punct. Da, poti să răcești, să îți curgă nasul, dar nu mai faci tromboze, nu mai ajungi la reanimare, și daca transmiti mai departe nu mai transmiti la fel de mult” a afirmat dr. Ulici, în cadrul unei dezbateri organizate de Salvați Copiii România, potrivit HotNews.

El a continuat comparând vaccinul cu „umbrela”. „Te mai uzi la picioare, dar nu te faci ciuciulete, nu te omoară practic”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS